sreda, 27. julij 2005

Večerje za dva

Na morju se spodobi želodec prepustiti lovskemu nagonu.
.

.
.
.
- velika rakovica, kuhana
- 3 lumbraki in pirka, pečeni v ponvi (česen, peteršilj, beli poper)
- solata (paradajz, kumara, črne olive, olivno olje)
.

.
- 4 velike rakovice, kuhane
- vrana, škrpoč, špar in mala škarpena, pečeni v ponvi (česen, peteršilj, beli poper)
- 2 sipi v solati (česen, paradajz, kumara, črne olive, olivno olje, peteršilj)
.
.

.
.
.

- 2 veliki rakovici, kuhani
- 2 cipla, vrana in škrpoč, pečeni v ponvi (česen, peteršilj beli poper)
- solata (paradajz, kumara, črne olive, olivno olje)
.
.
.
.
- 2 veliki rakovici, kuhani
- 3 cipli in škrpoč, pečeni v ponvi (česen, peteršilj, beli poper)
- sipa v solati (česen, peteršilj, paradajz, kumara, črne olive, olivno olje)
.
.
Potem greš pa enkrat iz principa ven jest morsko hrano, ker bi rad hrvatom pustil nekaj denarja, pa te nategnejo za 300 kun, pa ti še v obraz povejo da so te nategnili, da pač vse po vrsti nategujejo, pa se jim čudiš, pa se jim smejiš.

2 komentarja:

  1. Sam se počas naveličaš skoz tvoje čudne ribe jest...

    OdgovoriIzbriši
  2. kaj morem, če same šit ribe mim plavajo.

    po par dneh pa, res... ni ga tiča čez prašiča.

    OdgovoriIzbriši