Na bicikl sem privezal eno gajbico, pa sva cele domov spravla.
Vloženi v kis se ti kmalu priskutijo, sušit jih tud ne maram preveč, tako da gobe (razen štorovk) že nekaj časa izključno blanširava. Okus in struktura se tako najbolje ohranita. Narežeš, prevreš, ploščato zložiš v vrečke in v skrinjo. Če so ploščato zložene, brez problema odlomiš točno toliko kot ti pride prav.
Hehe. Prva fotka je prav dobra.
OdgovoriIzbrišiPa vendar si imel s sabo tudi košaro; ali sta jih tlačila v žepe?
Kaj sta naredila z vsemi 39 jurčki; kako pripravljene imata najraje?
Na bicikl sem privezal eno gajbico, pa sva cele domov spravla.
OdgovoriIzbrišiVloženi v kis se ti kmalu priskutijo, sušit jih tud ne maram preveč, tako da gobe (razen štorovk) že nekaj časa izključno blanširava. Okus in struktura se tako najbolje ohranita. Narežeš, prevreš, ploščato zložiš v vrečke in v skrinjo. Če so ploščato zložene, brez problema odlomiš točno toliko kot ti pride prav.