petek, 20. maj 2005

Uh, uh #3

Tudi pri nas imamo novoruse.

What they lack in money, they make up in ambition.

Primerov, kot so zrasli na Brdu (Vrhovci), je žal vedno več. Ni hujšega kot želja po presežku v kombinaciji z dovolj denarja (in v spregi s kakim prodanim arhitektom, po sistemu "jaz že vse vem, rabim samo enga da zriše").

4 komentarji:

 1. -pazi to: "Vratar debitant Stephan Andersen je čudesnom obranom spriječio Alana Smitha, ali je Danac ispustio loptu kod udarca Waynea Rooneya, pa je Paul Scholes pospremio odbijanac"

  .....svašta

  OdgovoriIzbriši
 2. Venček asociacij za počasne:
  - novorusi - Abramovič - Chelsea - +200 milijuna funti - prvak nakon 50 godina.

  Naši novorusi imajo manj denarja kot ruski, a še vedno veliko, če jim uspeva uresničevati tako bolne ambicije.

  OdgovoriIzbriši
 3. Denar ni nikoli pri tistih, ki imajo okus in smisel, ampak vedno pri tistih, ki imajo jajca ali pa dolge prste. Fact. Fuck.

  OdgovoriIzbriši

 4. Zdravo.
  Jaz sem g. Nathan Asher zasebni posojilodajalec, ki daje življenjsko priložnost posojila posameznikom, podjetjem, zavarovalnicam itd. Ali ste v kakršnih koli finančnih težavah ali potrebujete posojilo za vlaganje ali potrebujete posojilo, da plačate svoje račune ne iščete več kot smo tukaj, da bi vse vaše finančne težave preteklo. Ponujamo vam vse vrste posojil v kateri koli valuti s stopnjo 2% brez predhodne pristojbine. Želim uporabiti ta velik medij, da vas obvestim, da smo pripravljeni pomagati pri kakršni koli vrsti posojila za rešitev tega finančnega problema. Če ja, potem pa se vrnite zdaj preko e-pošte (perfectloanfirms@gmail.com) za več podrobnosti. VEČ SO DOBRODOŠLI.

  OdgovoriIzbriši