četrtek, 14. oktober 2010

Pogledi Slovenije

Pustimo tisto netelevizično scenografijo in ostale malenkosti. Tale oddaja, ki se pravkar dogaja, je namreč vrhunska. Četudi pozabimo vse prej in celo če je tale zadnja, sta se Traven in Slak danes izkazala za upravičen nakup.
.
Sam sicer niti ne verjamem, da se v naši močvari lahko kaj spremeni na bolje, je pa tole vsaj brcanje v pravo smer. Svaka čast. In svaka čast Financam.

5 komentarjev:

  1. Koristno je, da se tudi v mainstream mediju objavi to, kar nam je tistim z več kot tremi sivimi celicami že dolgo jasno. Mogoče bo pa plebs le zakapiral, kdo je tisti, ki jih yebe v glavo. Ampak ne verjamem, če je to celo za eminentne »kritične intelektualce« preveč: Godinova v Razgledih za lobotomično stanje tukajšnjih aboridžinov krivi, ne boš verjel, zaroto svetovnega kapitalizma, ki se je namenil zavdati Slovencem s »prisilo ugodja«. Pravijo, da gre še osel le enkrat na led, ampak v tem sjebostanu to pač ne drži: kleptolevica nam je uspela že drugič ugrabiti državo, spervertirati vrednote in sesuti ekonomijo. Tudi v tretje gre rado.

    LP, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  2. tole oddajo bi bilo pametno predvajati na "big-screenu" da se ljudje masovno informirajo in se jim po možnosti še malo obrazloži situacija.
    Saj ni čudno, da ljudje ne grejo več na volitve.
    Izbereš lahko samo slabo ali slabše...............
    Navidezna možnost izbire " svetle " prihodnosti "
    vse pa je isti k...c (m spolni organ).
    Janša poziva k revoluciji, čeprav je sam del hobotnice. Rabimo ljudi kot so Cerar, Lahovnik , Penko... ne pa "stara jajca. " kriza duha je kriza države. Kriza zaupanja državljanov bo kmalu postala velika kriza politike.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hja, Penko. Ali ni to tisti tožilec, ki je najprej preiskoval Zidarja, nato pa postal njegov odvetnik? Skratka, precejšnja je razlika med deklarativnim in dejanskim v tej blatni dolini. Glede na to se krepi vtis, da nas bo tretja reinkarnacija levice na oblasti doletela v obliki "nestrankarskega" populista, ki "dela". Res, vlaki bodo točni, glede ostalega pa se nam utegne še kolcati po Barbiki.

    LP, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  4. hja mogoče penko ni najboljši jagodni izbor, to je res. cerar si verjetno ne želi mazat rok z politiko, ker je preveč pošten za " muddy waters "
    Problem je da brez zaledja ne moreš uspeti, ko si pa izvoljen te pa zaledje drži za jajca in moraš vračat usluge z kadrovanjem in programiranimi zakoni in podzakonskimi akti. Alternative levi in desni pa ni. Komu sploh še oddati glas na volitvah?!?!

    OdgovoriIzbriši
  5. Upravičen nakup? Traven že (nekoč je delal že za Tarčo), a za Slaka ne bi dal roke v ogenj. Niti njegove, kaj šele svojo.

    OdgovoriIzbriši