sreda, 06. oktober 2010

Pufa in iger


Tole je naročila dinastija Janković.
Bo v redu?
Dela?

9 komentarjev:

 1. hehe, Stožice, dobra!

  OdgovoriIzbriši
 2. Še Neron bi bil ponosen. Čeprav on je rajši požigal kot poplavljal :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Duhovito in tudi estetsko. Bolj od tiste Mustrove (sicer povsem po nepotrebnem in kar krivično popljuvane) stadionske provokacije.

  OdgovoriIzbriši
 4. Naročila "mafijska" dinastija - ali bo tudi plačala ?

  Recimo, šenkajo 3x3 m bazenček v Stožicak !?

  OdgovoriIzbriši
 5. Dela, dela, za blagor svojega žepa.

  OdgovoriIzbriši
 6. @Bimbo:
  pa - meni tista Mustrova ni bila kaj prida. edini presežek tistega je bil v utrjevanju svobode - če je bilo sprejemljivo, da je nekoč Mladina pod Severjem na naslovnici objavila Janšo kot nacija, je menda treba požreti tudi to.
  no, dodaten presežek pa je v tem, da je nesrečni Janković po tejle zmagi prerezal torto s svojo sliko, ki je bila očitno vzeta točno iz famozne Mustrove karikature. slaščičarska diverzija?

  OdgovoriIzbriši
 7. Šele včeraj mi je kanilo na um, kdo sta pajacka, ki čemita pod veliko imperatorjevo glavo.
  In sicer - po zaslugi desnega, ki se je po šilcu ali dveh pred (pozor!) Ćupiterijo iz ne-javne osebe prelevil v javno, ki novinarju grozi z ubojem - sedaj tudi tisti, ki nismo Ljubljankovići vemo, kako izgledata sinova prestolničnega župana.

  Provincialci smo še izvedeli, da v Ljubljani, enako kot v drugi največji balkanski prestolnici Beogradu, po novem "pišaju kao što govore"!

  Peter, zelo dobro mi denejo tvoji literarni in slikarski izdelki :)

  Lep pozdrav s Primorske!

  OdgovoriIzbriši
 8. Peter, na srečo narod naš dokaze hrani, četudi je to le ena ostarela Mladina...
  Kar zadeva sliko na torti pa: chapeau, oko sokolovo. :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Zdravo,

  Ali se srečujete s finančnimi težavami in potrebujete finančno pomoč? Ali imate nizko bonitetno oceno? Ali potrebujete finančno pomoč za izplačilo dolgov in za izpolnjevanje vaših osebnih potreb? Ne iščite več! Posvetujte se z Organizacijo za kapitalske naložbe Unije in dokončno rešite vaše finančne težave. Dajamo posojila po zelo nizki obrestni meri, vam lahko pomagamo pri posojilu. se obrnite na nas po e-pošti na trustloan88@gmail.com ali kaj nas na +2347064227471

  OdgovoriIzbriši