nedelja, 7. marec 2010

Vodni top

Glej, glej - naenkrat ga več ne rabijo.
Namesto tega bodo naročili pravega.
.
Uradna razlaga je taka:
Vodni top se rabi za zalivanje ljudi na ulicah in trgih. Ampak če bi šli ljudje na ulice in trge, bi imeli ledeno dobo demokracije (kot je nedavno izračunala ministrica, ki rabi vodni top). Vsi pa vejo, da je ledena doba mrzla - če je mraz, pa voda zmrzne. Jasno je zato, da bi se v primeru ledene dobe demokracije curek vodnega topa spremenil v gigantski leden dildo. Pese bi sicer fršlok, ampak ljudje na trgih in ulicah bi se pa gigantskemu ledenemu dildu verjetno smejali. Oblast pa rabi vodni top zato, da bi se je ljudje na trgih in ulicah bali, ne pa da bi se ji smejali.
.
Zato so nakup lepega novega vodnega topa skenslali, češ da je stari še vozen.
.
Lahko noč.

9 komentarjev:

 1. Je zgornja stvar vredna objave na netu? Po moje ne.

  OdgovoriIzbriši
 2. pa spodnja? mislim tvoj komentar?
  po mojem vsekakor!

  OdgovoriIzbriši
 3. Haha. Jim ni prišlo na misel, da bi še mesoreznico namontirali na tisti top, pa demonstrante razganjali z ledenimi kockami, M.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zdaj lahko pa izbrisane uniformirajo in pošljejo na lasten narod.Ne bi bilo nič novega.V Rogu in raznih jamah je bilo podobno.

  OdgovoriIzbriši
 5. Imamo največj jamo v Evropi, tako da je za podobno misleče še dovolj prostora.
  Itak jim pa 20 vodnih topov ne bi pomagalo.

  OdgovoriIzbriši
 6. če se zgoraj hecam, je to resno:

  ali je to znak, da je vlada kapitulirala? da je dokončno obupala nad resnimi, sistemskimi reformami? ker enkret bo treba, pa čeprav bodo ljudje silili na ulice in trge. brez vodnega topa bo reforme težko izpeljati, katerikoli vladi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Zakaj bi bilo težko izpeljati reforme brez vodnih topov? Reforme se dela s svinčnikom in radirko, na papir.

  Pravica do protestov je temeljna in mora biti neodtujljiva - sicer kakšen bolj zagnan poba utegne z reformami celo pretiravati, tega si pa bržkone ne želimo ponoviti.

  OdgovoriIzbriši
 8. aha, torej si tudi ti eden tistih, ki dvomimo v tezo, da je kaj dosti verjetno, da bi se aktualna vlada za reforme bila pripravljena na ulicah in trgih spopasti s Semoličevo parado :))

  OdgovoriIzbriši
 9. Zajebancija iz povsem resne zadeve v nadvse resnih časih... in vendar sem se od srca nasmejal. :-)

  OdgovoriIzbriši