četrtek, 5. april 2007

Vroči stol

Pred kratkim je s privatne na ljudsko televizijo prestopil Vladimir V. Meni od nekdaj ni simpatičen - njegov imidž je mnogo bolj dodelan, kot njegove "politične analize". No, dali so mu oddajo, v kateri ima uro na teden 1 na 1 z gostom - do sedaj sem zasledil Rupla, Pahorja in Erjavca.
Ampak - to ni vroči stol! Vladimirjeve oddaje so zaenkrat podobne kramljanju z Ladom Ambrožičem. Čeprav formata Vročega stola menda niso kupili od Hrvatov, kot Piramido (za nove Odmeve, podobne Otvorenom, ne bi vedel), pa je jasno, da format ni dovolj. Vroči stol naredi novinar.
.
Edini pravi vroči stol je zame Nedjeljom u 2. Če lahko mirno zatrdim, da Jonas in Tarik Filipović svoj format obvladata, če lahko v Lidiji Hren z malo domišljije vidim Hloverko Novak Srzić in v Urošu Slaku nekaj Denisa Latina, pa se mi zdi Vladimir V. svetlobna leta od Aleksandra Stankovića.

2 komentarja:

  1. Meni se Slak zdi ravno tako oddaljen od Latina kot Vodušek od Stankovića. Nedeljom u 2 je res edini vroči stol, ki ga v Sloveniji lahko gledamo. Mogoče bi morali naše politike ob nedeljah pošiljati na izlete na Hrvaško! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. - ja, saj Janković se je že enkrat usedel k Stankoviću. in jo dovolj dobro odnesel.

    - dobro, Slak ni ravno Latin, je pa slednji zaradi skrivnostne bolezni na črevah dostikrat podobno siten :)

    OdgovoriIzbriši