sreda, 28. junij 2006

SVA izstopil iz Palacea

Sredi Portoroža stoji sramota.
Po več propadlih poizkusih hotel Palace sedaj končno pospešeno prenavljajo.
.
Po različnih pridušenih napovedih pa je včeraj usekalo, da je biro Sadar - Vuga arhitekti dokončno prekinil sodelovanje z Istrabenzom. Partnerji so zaenkrat na moč korektni in se žal nočejo prerekati javno.
.
Istrabenz je pravico do prostega razpolaganja in predelav načrtov SVA drago plačal, dokončanje projekta pa zaupal arhitektoma Goranu Čalu in Urošu Birsi. Problem pa je v tem, da se menjava projektantov sredi gradnje izjemno redko dobro konča. Živi bili, pa videli.

4 komentarji:

 1. Zanimivo... nekako dvomim, da bi SVA od projekta odstopili, ker nimajo izkusenj s projektiranjem hotelov. Verjetno ga v tem primeru ne bi niti sprejeli in the first place.

  Moje mnenje je sicer nekoliko pristransko, ampak se mi zdi res skoda... upam le, da nova podoba Palaca ne bo prevec trpela zaradi menjave projektantov.

  Who the f*** pa sta Goran Čal in Uroš Birs?

  OdgovoriIzbriši
 2. swašta !!! torej bomo še nadalnih 10 let gledal kako propada vse skup. čist slovensko !!

  -sv3

  OdgovoriIzbriši
 3. popravljam komentar, ker sem očitno nekaj pritisnu prehitr.

  zdej se bomo pa namesto o lastništvu kregal o avtorstvu.

  swašta !!! torej bomo še nadalnih 10 let gledal kako propada vse skup. čist slovensko !!

  -sv3

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdravljeni in dobrodošli v Spotlight Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

  Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične storitve posojanja po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

  Vemo, da je bilo zakonito posojilo vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo, jih je veliko ljudi zaradi velikih obresti tako težko dobiti pri lastniških posojilih pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kateri koli drugi razlog.

  Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete.

  Nudimo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in v trenutku prejmite odgovor

  Z lahkoto nas lahko preverite na naši spletni strani prek: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši